トップページ > 都政情報 >とちょうダイアリー > これまでの都庁舎内のお知らせ > 都庁舎内のお知らせ/2021年 > 1月 > 都庁職員食堂で「小笠原産ソデイカ」を使用したランチを提供します
ここから本文です。
2021年1月14日
産業労働局
産業労働局では、東京産食材の魅力を都民にわかりやすく伝えるため様々な情報発信を行っています。今年度は小笠原産ソデイカの認知度をあげ、需要を高めるためにPR活動を行っています。
その一環として、このたび都庁職員食堂で小笠原産ソデイカを使ったランチを提供します。
【日時】
1月18日~1月29日のランチタイム(11時00分~14時00分)
【提供場所】
1月18日~22日(第二本庁舎4階職員食堂)
1月25日~29日(第一本庁舎32階職員食堂)
(第2本庁舎食堂で提供)
(第1本庁舎食堂で提供)
第二本庁舎4階食堂メニュー | 第一本庁舎32階食堂メニュー | ||
---|---|---|---|
日程 | 主食 | 日程 | 主食 |
1月18日 (月曜日) |
ソデイカ入り ちゃんぽん麺 |
1月25日 (月曜日) |
ソデイカ入りかき揚げ そば・うどん |
1月19日 (火曜日) |
ソデイカとアスパラの 塩炒め |
1月26日 (火曜日) |
ソデイカ入り 海鮮あんかけ ラーメン |
1月20日 (水曜日) |
ソデイカ入り ミックスフライ |
1月27日 (水曜日) |
ソデイカ入り メンチカツ |
1月21日 (木曜日) |
ソデイカの天ぷら そば・うどん |
1月28日 (木曜日) |
ソデイカ入り天重 |
1月22日 (金曜日) |
ソデイカと小海老の オイスター炒め |
1月29日 (金曜日) |
ミックスフライ (ソデイカ・海老・ カニクリームコロッケ) |
問い合わせ先 電話03-5320-4848 |
<English>
Lunch with Ogasawara Sodeika (diamond squid)will be served at the Tokyo Metropolitan Government Staff Cafeterias /Bureau of Industrial and Labor Affairs
In order to convey the attractiveness of Tokyo’s products to its citizens, the Bureau of Industrial and Labor Affairs transmits various information in an easily understandable way.
This year, the awareness and demand of Ogasawara Sodeika shall be increased through PR activities. As part of it, lunch with Ogasawara Sodeika will be served at the Tokyo Metropolitan Staff Cafeterias.
Date and Time:
January 18 - January 29 Lunch Time (11: 00 - 14: 00)
Location:
January 18 - January 22 (Tokyo Metropolitan Government Building No. 2 Main Building 4th Floor Staff Cafeteria)
January 25 - January 29 (Tokyo Metropolitan Government Building No. 1 Main Building 32nd Floor Staff Cafeteria)
Tokyo Metropolitan Government Building No. 2 Main Building 4th Floor Staff Cafeteria Menu |
Tokyo Metropolitan Government Building No. 1 Main Building 32nd Floor Staff Cafeteria Menu |
||
---|---|---|---|
Date | Dish | Date | Dish |
January 18 (Monday) | Champon noodles with sodeika | January 25 (Monday) | Sodeika kakiage / soba or udon |
January 19 (Tuesday) | Sodeika and asparagus salt stir-fry | January 26 (Tuesday) | Seafood ankake ramen with sodeika |
January 20 (Wednesday) | Sodeika mixed fry | January 27 (Wednesday) | Sodeika menchikatsu |
January 21 (Thursday) | Sodeika tempura / soba or udon | January 28 (Thursday) | Sodeika tenju |
January 22 (Friday) | Sodeika and shrimp oyster stir-fry | January 29 (Friday) | Mixed fry (sodeika, shrimp, crab cream croquette) |
Copyright (C) 2000~ Tokyo Metropolitan Government. All Rights Reserved.